Bank Norwegian tarjoaa suomalaisten talletuksille moninkertaista korkoa normaaliin verrattuna – nyt Norja aikoo puolittaa talletussuojan

Norja aikoo puolittaa Bank Norwegianin Suomessa ottamien talletusten talletussuojan. Norjan valtiovarainministeriön valtiosihteerin Geir Olsenin https://www.hs.fi/haku/?query=geir+olseninmukaan näin pankkia estetään käyttämästä markkinoinnissa hyväksi Norjan EU-maita parempaa talletussuojaa.

Norjalaispankki on houkutellut suomalaisten talletuksia tarjoamalla moninkertaista korkoa perinteisiin suomalaisiin talletuspankkeihin verrattuna (taulukko löytyy jutun loppupuolelta). Pankki on vakuuttanut talletusten turvallisuutta Norjan talletussuojalla.

”Norjan talletussuojajärjestelmän korvaustaso pysyy yhä kahdessa miljoonassa Norjan kruunussa [noin 207 000 eurossa] jokaista tallettajaa kohti jokaisessa pankissa.

pankit

Related Articles

0 Comment

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.