Nordea julkaisee esitteen ehdotuksesta, jonka mukaan kotipaikka siirretään pankkiunioniin ja Nordea Bank AB sulautuu Nordea Holding Oyj:hin

Nordea julkaisee esitteen, joka koskee Nordea Bank AB:n (publ) (Nordea Ruotsi) ehdotettua sulautumista Nordea Holding Oyj:hin (Nordea Suomi) ja Nordea Suomen osakkeiden listausta sen jälkeen.

Nordea Ruotsin hallitus päätti 6.9.2017 käynnistää Nordea-konsernin emoyhtiön kotipaikan siirron Ruotsista Suomeen, joka on pankkiunionin jäsen. Kotipaikan siirron ehdotetaan tapahtuvan rajat ylittävänä käänteisenä absorptiosulautumisena. Nordea Ruotsin osakkeenomistajat saavat sulautumisvastikkeena yhden Nordea Suomen osakkeen jokaista sellaista Nordea Ruotsin osaketta kohden, jonka he omistavat sinä päivänä, kun sulautumisen täytäntöönpano rekisteröidään Suomen kaupparekisteriin.

pankit

Related Articles

0 Comment

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.