OP Ryhmän vakavaraisuus säilyi vahvana Euroopan pankkiviranomaisen toteuttamassa stressitestissä

29.07.2016 klo 23:15

OP Ryhmän vakavaraisuus säilyi vahvana Euroopan pankkiviranomaisen toteuttamassa stressitestissä

OP Ryhmä

Pörssitiedote

29.7.2016 klo 23.15

OP Ryhmän vakavaraisuus säilyi vahvana Euroopan pankkiviranomaisen toteuttamassa stressitestissä

OP Ryhmän vakavaraisuus säilyi vahvana Euroopan pankkiviranomaisen (EBA) yhdessä pankkivalvojien kanssa toteuttamassa stressitestissä. Testi mittaa EU:n laajuisesti pankkien vakavaraisuuden kehitystä stressiskenaarioissa. Tulosten perusteella OP Ryhmän vakavaraisuus ylittää kirkkaasti viranomaisten asettamat vähimmäistasot myös hyvin epäsuotuisan skenaarion toimintaympäristössä.

-Stressitestin tulokset osoittivat yksiselitteisesti jälleen, että OP Ryhmä on perustaltaan vahva. Olemme turvallinen kumppani asiakkaillemme. Toimintakykymme säilyy vahvan vakavaraisuutemme ansiosta vakaana myös talouden kriisitilanteissa. Toimintamme pitkäjänteisyys on strateginen vahvuus, josta haluamme pitää jatkossakin kiinni, toteaa OP Ryhmän pääjohtaja Reijo Karhinen.

pankit

Related Articles

0 Comment

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.