OP Ryhmän, OP Yrityspankki Oyj:n ja OP-Asuntoluottopankki Oyj:n yhteistä viestintä- ja tiedonantopolitiikkaa on päivitetty

12.04.2016 klo 16:00

OP Ryhmän, OP Yrityspankki Oyj:n ja OP-Asuntoluottopankki Oyj:n yhteistä viestintä- ja tiedonantopolitiikkaa on päivitetty

OP Yrityspankki Oyj

OP Osuuskunta

Pörssitiedote

12.4.2016 klo 16.00

OP Ryhmän, OP Yrityspankki Oyj:n ja OP-Asuntoluottopankki Oyj:n yhteistä viestintä- ja tiedonantopolitiikkaa on päivitetty

OP Ryhmän 16.12.2014 hyväksyttyä ryhmätasoista viestintä- ja tiedonantopolitiikkaa on päivitetty OP Osuuskunnan johtokunnan sekä OP Yrityspankki Oyj:n ja OP-Asuntoluottopankki Oyj:n hallitusten päätöksillä.

Viestintä- ja tiedonantopolitiikkaa on päivitetty muun muassa 15.3.2016 tiedotettujen nimenmuutosten johdosta sekä lakimuutosten perusteella. Edellä mainittujen muokkausten lisäksi merkittävin muutos on tiedotuskanavien päivittäminen siten, että op.fi toimii jatkossa pääasiallisena ajantasaisen tiedon kanavana. Aiemmin toisena pääkanavana toimineen pohjola.fi:n palvelut siirretään vähitellen osaksi op.fi:tä.

pankit

Related Articles

0 Comment

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.